menu
/
Wczytuję

Filety z makreli w sosie pomidorowym

Konserwa rybna sterylizowana. Składniki:

Filety z makreli (55% ryby przed sterylizacją),*obszar połowu: Północno–Wschodni Atlantyk FAO 27 lub Środkowo–Wschodni Atlantyk FAO34 lub Ocean Spokojny FAO 61,sos pomidorowy (45% przed sterylizacją): koncentrat pomidorowy, woda, cukier, olej rzepakowy, sól, ocet spirytusowy, substancje zagęszczające: koncentrat białka sojowego, przyprawy, cebula suszona. Może zawierać śladowe ilości zboża zawierające gluten, seler, gorczycy, białka mleka.

Wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna 935kJ/225kcal, tłuszcz ogółem 16g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,2g, węglowodany ogółem <0,1g, w tym cukry <0,2g, białko 20,2g, sól1,38g. Wszystkie wartości odpowiadają średnim wartościom. 


Logo Juor - Producent konserw rybnych